Prea ocupată pentru a-ți curăța hainele murdare?
Ei bine, apelează fără ezitare la serviciul de spălătorie-curățătorie Elena Negrei, unde poți avea încredere, că hainele tale sunt manipulate cu grijă, curățate și călcate în cel mai bun timp.
Croitoresele noastre sunt bine familiarizate cu disponibilitatea extinsă a țesăturilor și au cea mai mare precizie în timpul procesului de curățare.
Așadar, vă vom livra hainele înapoi la prospețime reînnoită. Fie că este vorba de o camașă, jachetă de denim, fețe de mese. perdea, haine de nuntă, articole din piele și blană, suntem pregătiți să le curățăm cu grijă.

 

Serviciile de spălătorie și curățătorie oferite de Elena Negrei sunt realizate cu grijă pentru fiecare articol și tip de material, folosind produsele și metodele adecvate, astfel încât la sfârșit să aibă aspectul impecabil la care vă așteptați.

Curățarea hainelor spre deosebire de spălarea lor, constă în utilizarea unui solvent ca și agent de îndepărtare a murdăriei. Mai mult, prin curățarea chimică nu se modifică textura și culoarea materialului, sunt reduse la zero riscurile intrării “la apă” a țesăturilor gen lână sau alte fibre sensibile.